LES FILLOUX

is een boerderij uit de 17e eeuw, gelegen op een terrein van ruim 1,5 hectare waarvan 9000 m2 siertuin en 6000 m2 bos. Een lange oprijlaan brengt u bij de mooie voortuin met daarin een grote fontein.  In 1999 is de voormalige stal van de boerderij bij het oude woonhuis getrokken en gerestaureerd.   Het huis heeft 4 gasten kamers, waarvan 3 zijn voorzien van douche/bad, toilet en wastafel. De woonkamer heeft diverse zithoekjes en een bar.

In de tuin zijn verschillende terrassen en zitjes waar vandaan u mooi uitzicht heeft over de omgeving. Tevens is er een klein zwembad met ligbedden en parasols.  Er is voldoende parkeergelegenheid.
Ook is er een minicamping voor 4 à 5 tenten en achter op het terrein twee 2 persoons chalets.

 

Het gebied is zeer bosrijk en heuvelachtig, voor wandelaars en fietsers zijn er ruimvoldoende wandel en fietsroutes. Er is een meer op 5 minuten lopen van Les Filloux waar u uitstekend kunt vissen en zwemmen.
Het dichtstbijzijnde dorp,  St. Dizier Leyrenne is 5 km,  Bourganeuff 15 km, en de stad Limoges ligt op 40 km afstand.

 

Het is bij uitstek een gebied voor natuurliefhebbers en rustzoekers, wanneer u in de avond onder de heldere sterrenhemel zit, hoort u het geroep van de uilen en ervaart u de rust en stilte van dit schitterende gebied.

Accommodatie is op basis van logies en ontbijt met mogelijkheid van lunch (pakket) en diner op verzoek.

Wij heten u van harte welkom in ‘Les Filloux’.

Voor vragen en boekingen kunt u ons bereiken op: 0033 555 648 118  of  0033 60 64 90 555

Follow @lesfilloux

 


Cees en Marjolein Groenenberg – de Bruijn